OVER GMC

GMC Meyvaert, voorheen Meyvaert Glas NV, is een familiebedrijf gespecialiseerd in het verwerken van vlak glas voor zowel binnen- als buitentoepassingen en sinds kort ook in het verwerken van keramiek en aanverwante.

De geschiedenis van Meyvaert gaat terug tot 1826, toen de eerste industriële spiegelfabriek werd opgericht.
In de beginjaren werkte men op verschillende locaties met glas.  
Zo had Meyvaert ook een spiegelwinkel voor particulieren.  Als één van de eerste bedrijven combineerde Meyvaert industriële productie en distributie.

Onder impuls van de zevende generatie zijn ze uitgegroeid tot een wereldspeler in het verwerken van glas voor de meubel- en interieurindustrie, en uiteindelijk tot een specialist in gelaagd glas met hoge toegevoegde waarde.
Daarnaast verwerkt de ceramics-afdeling sinds een aantal jaren als één van de enige bedrijven wereldwijd keramiek voor high-end outdoor projecten.

Onze recente verhuis betekende niet enkel een nieuwe ligging maar ook een volledig nieuwe productiehal met een up-to-date machinepark om onze klanten een nog betere service te kunnen geven. 
En we hebben ook voor een naamswijziging gekozen: GMC wat staat voor GLASS MEYVAERT CERAMICS.
Niettemin dragen wij onze familiale waarden zeer hoog in het vaandel en willen wij vooral dynamisch en innovatief blijven.